Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár
Hotel Aqua Blue - Családias hangulatú szállodánk saját kerttel, grill-és napozóterasszal, sörkerttel, élmény- és úszómedencével várja a minőséget megfizethető áron igénylő vendégeit az év bármely időszakában.
Válasszon kedvére speciális ajánlataink közül!
Ismerje meg a Hotel Aqua Blue-t!
Szobák és apartmanok
Hotel Aqua Blue
Szállodánk 39 kétágyas szobával és 19 apartmannal várja kedves vendégeit. A hallban és a kávézóban ingyenes, közvetlen internet-csatlakozás (WiFi) áll vendégeink rendelkezésére.
Ismerje meg szállodánkat:
Hotel Szolgáltatások
Szolgáltatásaink
Családias hangulatú szállodánk saját kerttel, grill-és napozóterasszal, sörkerttel, élmény-, és úszómedencével várja a minőséget megfizethető áron igénylő vendégeit az év bármely időszakában.
Hotel & More Hűségprogram
Még többet Önnek
Nem kell tovább keresnie a neten szállodánkba a lejobb árat: regisztráljon a Hotel & More Hűségprogramba (csak 1 perc) és azonnal 5% kedvezménnyel valamint garantáltan a legjobb áron foglalhat hozzánk és a Hotel & More többi szállodájába.
Használja Hotel & More profilját vagy hozzon létre egyet:
Normál verzió | Mobil verzió
Hotel Aqua Blue
Családias hangulatú szállodánk saját kerttel, grill-és napozóterasszal, sörkerttel, élmény- és úszómedencével várja a minőséget megfizethető áron igénylő vendégeit az év bármely időszakában.